Managed IT.

meer productiviteit en bedrijfszekerheid

Geniet van hogere bedrijfszekerheid
en meer productiviteit dankzij Managed IT.

Hogere productiviteit

Snelle en betrouwbare IT zorgt voor een hogere productiviteit van uw medewerkers

Veiligheid en bedrijfszekerheid

Een goed onderhouden IT omgeving en de juiste procedures zorgen voor meer bedrijfszekerheid en veiligheid.

Budgetteerbaar

Met Managed IT is het onderhoud en de ondersteuning van uw IT aan een vaste maandelijkse kost, waardoor het gemakkelijk budgetteerbaar is en u niet voor verrassingen komt te staan.

Hoe werkt het?

Met Managed IT laat u het beheer van uw IT over aan ons, zodat u de focus kan leggen op uw core-business.

Het onderhoud, beheer, monitoring en ondersteuning wordt door ons team deskundig uitgevoerd. Alle taken en ondersteuning wordt uitgevoerd aan een vast maandelijks bedrag, ongeacht de hoeveelheid tijd die besteed wordt.

Zowel het beheer als de ondersteuning wordt zoveel mogelijk vanop afstand georganiseerd, dit maakt de dienst betaalbaar. Wanneer niet anders mogelijk is komen wij uiteraard ter plaatse.

Naargelang hoe kritisch systemen zijn worden uw kwaliteitsvereisten, zoals onze reactietijd, vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).

Laat ons praten

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over uw IT noden.

Contacteer ons

Welke diensten zijn inbegrepen?

xManage is een pakket aan diensten die deel uitmaken van uw Managed IT oplossing. Dankzij xManage zijn wij volledig op de hoogte van uw systemen en kunnen wij voor u als centraal aanspreekpunt fungeren.

xManage bevat ondermeer een beheersdossier: een uitgebreide bron van informatie voor u en ons. Elke actie die wordt ondernomen in het kader van uw Managed IT oplossing, elke wijzigingen aan uw apparatuur, software en procedures, alsook contactinformatie van betrokken partijen worden centraal opgeslagen.
Dit laat ons toe om optimaal te reageren, er wordt nl. weinig of geen kostbare tijd verspild met het opzoeken of vergaren van informatie. Het laat ook toe om eventuele problemen toe te wijzen aan bepaalde acties die gebeurd zijn.

Daarnaast bevat het pakket xManage een aantal terugkerende taken die binnen het kader van de Managed IT oplossing uitgevoerd worden;

xMon maakt proactieve monitoring mogelijk. Het is een dienst ontwikkeld door ons waarmee uw systemen nauwkeurig in de gaten gehouden worden. Het vormt tevens de basis voor uw SLA want dankzij xMon wordt ons team onmiddellijk op de hoogte gebracht wanneer zich een probleem stelt. Dit bespaart cruciale tijd want wanneer u een probleem vaststelt zijn wij reeds aan de oplossing bezig.
Naargelang uw behoeftes voorzien wij onze sublieme service 24/7 of enkel tijdens kantooruren. Daarnaast is ondersteuning in de prijs inbegrepen, zoveel en zolang nodig. Wij zijn altijd en vlot bereikbaar, zoveel mogelijk via uw vast aanspreekpunt die uw situatie het beste kent.
De Service Level Agreement beschrijft gegarandeerde de interventietijden en bereikbaarheid van onze service, zo bent u verzekerd van onze toewijding.
Voor mission critical onderdelen garanderen wij een interventie binnen de 4h, 24/7. Voor alle andere zaken zorgen wij uiterlijk de volgende werkdag voor een interventie.
De maandelijkse kost wordt bepaald aan de hand van het aantal te beheren serversystemen en werkstations. Omdat wij zoveel mogelijk van op afstand ondersteunen kunnen wij de prijs laag houden.

Inbegrepen

Asset & license management

Patching
het installeren van software-patches

Performance testing
het periodiek testen van de performantie van uw systemen

Security audit
het periodiek onderzoeken van de beveiliging van uw systemen

Optioneel: backup management

Monitoring
problemen zoals server down worden onmiddellijk gesignaleerd

Service
onbeperkt in tijd en aantal keer

Garanties

Contacteer ons

Waarom bij ons?

Service inbegrepen

Persoonlijke Service inbegrepen.
Telefonisch, per e-mail of chat

Lees meer over onze Service →

Expertise

Onze ervaring en expertise maken ons de ideale partner voor uw IT projecten.

Lees meer over onze Expertise →

Tevreden klanten

Lees enkele reacties van tevreden klanten.

Lees onze klanten-reacties →

Back to Top